3 Ocak 2011 Pazartesi

SOSYALİST SANATÇI HİLMİ BULUNMAZ'A KARŞI VERDİĞİ MÜCADELEDE LİNÇÇİ MUSTAFA DEMİRKANLI'YI CAMİ AVLUSUNDAKİ PİÇ GİBİ YALNIZ BIRAKAN LİNÇÇİLERİ KINIYORUZ

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, "Devlet Tiyatroları'nın Aşil Topuğu" Sayın LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlı'yı yalnız bırakıp "mağdur" olmasına neden olan"alçaklar ordusu"na karşı bir kınama metni yayımladı:

Türkiye tiyatrosunun hızla, hem de şimşek hızıyla çürümesi, küflenmesi ve ceset hâline gelip imha olması için, bir LİNÇ KAMPANYASI düzenleyen "alçaklar ordusu", önderleri Sayın LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlı'ya (SLYMŞD) ihanet ederek, ("1976 yılında; Kuleli Askeri Lisesi'nden, 1979 yılında; Kara Harp Okulu'ndan jandarma subayı olarak mezun"/ Kaynak: Mustafa Demirkanlı, "Biz çok özgürdük!", Boyut Yayınevi, sf. 1) bu komutanın, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a karşı başlattığı iftira, karalama, yalan-dolan çalışmasına katılmamakla, başta kapitalist değerler olmak üzere, her türlü alçaklık değerlerine karşı duyarsızlık gösteriyorlar.

Bu "alçaklar ordusu", "Devlet Tiyatroları'nın Aşil Topuğu" Sayın LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlı'ya (SLYMŞD) destek vermiyorlar!

Bu "alçaklar ordusu", "Devlet Tiyatroları'nın Aşil Topuğu" Sayın LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlı'yı Sultanahmet Camii'nin devasa avlusuna bırakılan bir piç gibi algılıyorlar!!

Bu "alçaklar ordusu", öyle anlaşılıyor ki, "Devlet Tiyatroları'nın Aşil Topuğu" Sayın LİNÇÇİ yayıncıMustafa Şükrü Demirkanlı tarafından asla affedilmeyecek!!!

Bu "alçaklar ordusu", "Devlet Tiyatroları'nın Aşil Topuğu" Sayın LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlıtarafından; esefle, hiddetle, nefretle ve şiddetle kınanacak!!!...

"Devlet Tiyatroları'nın Aşil Topuğu" Sayın LİNÇÇİyayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlı'yı yalnız bırakan bu"alçaklar ordusu"nu, biz de; esefle, hiddetle, nefretle ve şiddetle
KINIYORUZ!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder