3 Ocak 2011 Pazartesi

Daha "TRAGEDYA" diye yazmasını bile bilemeyecek kadar tiyatro cahili, LİNÇ KAMPANYASI imzacısı LİNÇÇİ Savaş Aykılıç, kesinlikle bizden izleniyor!

Tıklayınız: Google/Savaş Aykılıç


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Savaş Aykılıç, 16. yüzyılın ikinci yarısından beri ORATORYO (İtalyanca: Oratorio) olarak yazılan sözcüğü "OROTORYO" olarak yazmayı uygun gördü!

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sahne amirliği yapan, yazı yazma özürlü ve LİNÇÇİ Savaş Aykılıç, 2500 yıllık "TRAGEDYA"ya, "TRAGETYA" kostümü giydirdi!!

LİNÇÇİ Savaş Aykılıç'ı piyasaya sürenler, LİNÇÇİ Savaş Aykılıç'ın "TRAGEDYA"ya "TRAGETYA" dediğini bildikleri için, bu sürüme hiç özen göstermemişler!

Defolu yazarlar yetiştiren Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü, yetiştirdiği yazarların dilini bir türlü düzeltemiyor!

Defolu yazar LİNÇÇİ Savaş Aykılıç'a yazarlık diploması veren Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü tanımaya çalışalım!

LİNÇÇİ Savaş Aykılıç ile LİNÇÇİ Mimesis; Türkçe, dilbilgisi, yazım kuralı desleri aldıkları sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın adını asla anmıyorlar!


Ankara Üniversitesi DTCFTB mezunu, İDT sahne amiri, "Aşk Grevi"nin yazarı, LİNÇÇİ Savaş Aykılıç'ın yazdığı oyunlar(?!), hızla değer yitirmeye başladı!



***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder